keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

LAB: Porn Beautiful


Tästä levystä täytyy kiittää Muusikotarta kun hän sen minulle lahjoitti. Hyvähän tämä levy on vaikka ehkä vähän liian samanlaisia biisejä. Tykkään kovasti Anan laulusta. Persoonallinen ja tunteikas ääni. Livenä voisi olla myös hyvä, ainakin mitä näin telkkarista jonkun keikan niin Ana osasi kyllä antautua lavalla musiikin vietäväksi aivan täysin. Lyriikoihin en ole niin perehtynyt mutta ei ne nyt häiritsekään joten kyllä ne menee. Kyllä uskoisin että voisin ostaa ne pari muutakin levyä jotka LABilta on ilmestynyt.

TOP-3 biisiä: 'Till you're numb, You're on the watch, Killing me

Levyltälainattua:
"I, I'll lie, I'll fool and lie to make you like me more"

Pahoittelen videon puuttumista mutta youtubesta en löytänyt muuta kuin tämän eikä sitäkään voi lisätä tänne.

6 kommenttia:

Annette Sinclair kirjoitti...

Ahahhahhaa, wanha tuttu! Meni hetki ennen kuin päähän rekisteröityi tieto siitä, että levy oli todellakin meikän vanha :D. Näemmä en ole jäänyt kaipaamaan, hyvä että se löysi paremman kodin.

Wille kirjoitti...

Joo, ei ole jäänyt ihan tyystin pölyttymään levyhyllyyni. Silloin tällöin sen sieltä kaivan kuunneltavaksi.

Jatkossakin voidaan tehdä samanlaisia vaihtokauppoja. Oli tosi hauska poltella sulle levyä.

Annette Sinclair kirjoitti...

Mää olen itseasiassa salaa täällä miettinyt, että polttaisin sulle jotain levyntynkää :D mutta sitten ahdistun, kun en keksi mitä pistäisin! Pitäisikö pistää jotain, josta voisit kenties tykätäkin; vai jotain ihan äärimmäisyyksiä, joita saatat pahimmassa tapauksessa inhota? Help!

Wille kirjoitti...

Minä taas olen salaa miettinyt että voisi olla kiva jos sinä polttaisit mulle levyn :) Mielestäni parasta olisi jos laittaisit vähän kumpiakin, sekä sellaisia mistä luulisit minun tykkäävän että ihan äärimmäisyyksiä. Enhän minäkään miettinyt kun sinulle polttelin että tykkäätköhän vai et.

Annette Sinclair kirjoitti...

Hyvähyvä! Mä rupean askartelemaan :)

Wille kirjoitti...

Kiitos. Se olisi ihanaa.