sunnuntai 3. elokuuta 2008

Stratovarius: Elements Pt. 2


Tämä toinen levy jatkaa samoilla linjoilla mutta on ehkä enemmän sitä perinteistä Stratovariusta eikä ihan niin mahtipontista kuin Elements Pt 1. Tätä en ole ehkä niin paljon kuunnellut kuin ykkösosaa joten sekin voi vaikuttaa siihen että levyn biisit eivät ole niin jääneet mieleen. Ehkä ihan hyvä ratkaisu että levyt julkaistiin eri aikaan eikä yhtenäisen kahden levyn pakettina. Se olisi ollut ehkä vähän liian raskasta kuunneltavaa. Stratovarius kun uppoaa minuun parhaiten pienissä erissä.

TOP-3 biisiä: Dreamweaver, Know The Difference, Awaken The Giant

Levyltälainattua:
"Give me a way yo accept things I cannot change anymore
The courage to change the things I can
And the wisdom to know the difference"

3 kommenttia:

Annette Sinclair kirjoitti...

On ollut jo pidemmän aikaa tarkoituksenani kysäistä, että mitä mieltä olet tästä Koivusen Arista? Sen laulutyyli kun tuntuu aika pitkälti pohjautuvan tän Stratovariuksen laulajan (Tolkki?) tyyliin.

Wille kirjoitti...

Kotipelto. Tolkki on kitaristi ja biisien tekijä.

Mutta siis Arista. Myönnän että Arin laulutyyli on kyllä sellaista mitä kuuntelen mutta joku siinä tökkii. Ehkä se on eniten se persoona. Jotenkin ärsyttävän oloinen. Ja kyllä tuohon lauluääneen kaivattaisiin enemmän persoonallisuutta. Nyt se kuulostaa vaan siltä että matkii muita.

Annette Sinclair kirjoitti...

No niin, sivistynpä jälleen! Tiesin edes yhden nimen bändistä.

Sepä se, Ari kun on loppujen lopuksi aika nuori jannu (kuten moni iiiidoleista), joten oma ote ja persoonallisuus äänessä ei ole vielä kerinnyt muodostumaan.

Ja levy tulee piakkoin :)